Anlık Bildirim

Doğu Ekspresi için ulusal fotoğraf yarışması

Kars ve Erzurum gibi doğu illerine son dönemde büyük bir ilginin oluşmasını sağlayan Doğu Ekspresi için fotoğraf yarışması düzenleniyor. Katılım şartları haberimizde.

Son dönemin gündemde sıkça yer eden ve hatta şöhreti ülke sınırlarını aşan Doğu Ekspresi, şimdi bunu bir fotoğraf yarışması ile pekiştiriyor. “Tam O AN” mottosuyla düzenlenen ve Doğu Ekspresi güzergahı üzerinde çekilen fotoğraflarla yarışmaya katılacaklara çeşitli ödüller verilecek.

Önemi artıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının himayesinde, TCDD Taşımacılık A.Ş. ev sahipliğinde düzenlenen “Tam O AN” fotoğraf yarışmasına 18 yaş üstü amatör ve profesyonel fotoğrafçı olan herkes katılabilecek.

Yarışmaya katılanlar arasında jürinin belirleyeceği birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verilecek. Yarışmada, mansiyon ödülüne layık görünen üç isme de 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmaya katılanlar arasında 36 eser de Ankara ve Kars’ta sergilenecek. Doğu Ekspresi Ulusal Fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi 31 Mayıs 2018 (TSİ 23.00) olarak belirlendi.

Yarışmaya en fazla 4 adet sayısal renkli veye siyah-beyaz eserle katılabilirsiniz. Drone ile çekilen fotoğraflar da kabul ediliyor. Jüri ve düzenleme üyelerinin birinci derece yakınlarıyla Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından verilmiş kısıtlılık kararı devam eden katılımcılar söz konusu yarışmaya katılamıyor. Başvuru ve şartlarla ilgili detaylı bilgilere www.tfsf.org.tr ile www.tcddtasimacilik.gov.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim