Anlık Bildirim

Doom oyununda Macbook Pro’nun OLED ekranını kullanan ilginç çözüm

Yeni MacBook Pro modelleri ile gelen OLED ekran, heyecan verici kullanım senaryolarını da doğuracağa benziyor. Onlardan bir tanesi Doom oyununa uyarlandı. İşte o ilginç video:

Doom oyununda Macbook Pro’nun OLED ekranını kullanan ilginç çözüm Tam Boyutta Gör

Yeni MacBook Pro’nun dokunmatik OLED ekranı, bazı uygulamalarda kullanıcıların bir takım yazılıma has kısayollara kolayca ulaşabilmesine imkan tanıyor. Apple’ın kendi uygulamalarının yanı sıra üçüncü taraf yazılımlara bu özelliği açması, bu noktada yazılım geliştiricilerin elini güçlendireceğe benziyor.

Tabi işin içine eğlenceli kullanım senaryolarının girmesi de kaçınılmaz. Adam Bell isimli bir kullanıcı, paylaştığı video ile klasik Doom oyununun akıllarda yer etmiş bilgi çubuğunu, OLED ekrana taşıyarak ilgi çekici bir görüntü oluşturmayı başarmış. 

Yeni MacBook Pro’larda yer alan bu ekran 2170x60 piksel çözünürlüğe sahip. Bell, YouTube’a yüklediği bir başka videoda ise bu ince ekranda Doom oynayarak işi biraz abartılı bir noktaya da taşımış. Bunlar çok deneysel ve eğlencelik işler olsa da Apple’ın başlattığı inci OLED ekran yapısı, sektörde yeni bir standardın oluşmasına zemin hazırlayacağa benziyor. Bu paralelde oyunculara yönelik çeşitli aksesuarlar, oyunlarda ve uygulamalarda standartlaşan arabirimler hızlıca yaygınlaşabilir. Hazırlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

[youtube= https://www.youtube.com/watch?v=GD0L46y3IqI]

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5679 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
OLED, macbook pro ve
2 etiket daha doom Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim