Anlık Bildirim

Dört arka kameralı Motorola One Pro ortaya çıktı

Motorola tarafından yakında piyasaya sürülecek Motorola One Pro'nun yeni görselleri ortaya çıktı. Dört arka kameraya sahip telefon damla çentikli ekran ile gelecek.
Geride bıraktığımız Nisan ayında Motorola'nın ilk dört kameralı telefonunun CAD tabanlı render görselleri yayınlanmıştı. Şimdi ise Lenovo bünyesinde yer alan şirketin, adından oldukça söz ettirecek telefonuna ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
Cashkaro adlı internet sitesi Motorola One Pro’nun tasarımını gözler önüne seren birkaç basın görseli paylaştı. Cihaz, Google’ın Android One programının bir parçası olarak piyasaya sürülecek. Akıllı telefonla ilgili en dikkat çekici detay ise dört arka kameraya sahip olması.

Dört arka kameralı telefonlar arasına katılacak

Şu anda piyasadaki telefonları çoğu çift veya üçlü kamera sistemi ile donatılmış durumda. Dört arka kameralı telefon sayısı çok az. Bu da Motorola One Pro'nun rekabette kolayca öne çıkabileceği anlamına geliyor. Ne yazık ki akıllı telefonla ilgili dörtlü kamera dışında pek fazla bilgi yok.
Cashkaro, cihazın 3.5 mm kulaklık girişini koruyacağını ve USB-C bağlantı noktası ile geleceğini iddia ediyor. Şu an için bildiklerimiz bununla sınırlı. Ancak yayınlanan görseller Motorola One Pro lansmanının çok yaklaştığını gösteriyor. Dolayısı ile telefonla ilgili tüm detayları yakında öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim