Anlık Bildirim

Duels ile aksiyon PvP oyunlarına farklı bir yaklaşım

Birebir dövüş oyunlarına orta çağ havası katan Duels yapımı ayrıca otomatik oynaması nedeniyle karakterin gelişimine ağırlık verilmesini sağlıyor. Detaylar haberimizde.

Son dönemde çok oyunculu RPG oyunları giderek popüler olurken zaman zaman farklı yaklaşımlar da görüyoruz. Deneme aşamasındaki Duels oyunu aksiyon PvP türüne farklı bir yaklaşım getiriyor.

Duels neler sunuyor?

Duels orta çağ döneminde geçen birebir mücadele oyunu. Street Fighter tarzına da benzetebileceğimiz oyun farklı olarak RPG ögeleri ile bezenmiş. En farklı tarafı ise dövüşlerin otomatik olması.

Oyuncular karakterlerin dövüşüne kesinlikle karışamıyor. Bu nedenle sahne arkasında yani karakterin güçlerini yönettiği kısımda strateji üretmesi gerekiyor. Dünya çapında gerçek oyunculara karşı verilen mücadelelerde puanlar ve hediye sandıkları kazanarak kendinizi geliştiriyorsunuz. Ayrıca yetenek ağaçları ile de kendinize en uygun seti yapabiliyorsunuz.

Birebir mücadelelerin yanında klanlara dahil olarak çeşitli turnuvalara katılma imkânı da mevcut. Türün meraklılarını uzun süre başında tutacağı anlaşılan Duels oyunu önümüzdeki aylarda nihai sürüme ulaşacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim