Anlık Bildirim

Dungeon Hunter 5 için Northern Storm güncellemesi başladı


Dungeon Hunter 5 için Northern Storm güncellemesi başladı
 
Gameloft'un oyuncuları fantastik bir dünyaya yolculuğa çıkardığı kılıç sallama türündeki Dungeon Hunter serisinin 5. oyunu bahar döneminde bu yana mobil platformlarda oynanmaya devam ediyor. Bir ödül avcısını canlandırdığınız oyun The Northern Storm adındaki en büyük güncellemesini almaya hazırlanıyor.

Güncelleme ile hikaye Kenashi bölgesine uzanıyor. Oyuncular bu yeni bölgede yeni silahlar, yeni düşmanlar ve yeni zindanlar ile karşılaşıyor. Tek oyuncu modunda Valen Outpost adında yeni bir mekan yer alırken, özel bir zindanda Kenashi eşyaları için Dendrik the Marauder bossunu yere sermeniz gerekiyor. 

Kenashi eşyalarını biriktirerek Kenashi temalı 4 zırh, 4 silah, 3 yeni yetenek ve 4 yeni miniondan birini kazanma şansını yakalıyorsunuz. Ayrıca oyuna sonsuz bir zindan katılıyor. Burada oyuncular hayatta kalma mücadelesi verirken önemli ganimetler de elde edebilecek. 

The Northern Storm güncellemesi hali hazırda iOS kullanıcılarının beğenisine sunulmuş durumda. Ancak Android kullanıcıları için henüz güncelleme gelmiş değil.


Dungeon Hunter 5 için Northern Storm güncellemesi başladı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim