Anlık Bildirim

Düşük fiyatlı çakma Galaxy S8 geldi: Leagoo KIICAA S8

Yüksek fiyatı nedeniyle Samsung Galaxy S8'e yaklaşamayanlar için orjinaline oldukça benzeyen ucuz bir alternatif geldi. İşte tasarım açısından Galaxy S8'i aratmayan Leagoo KIICAA S8'in tüm detayları.
Akıllı telefon sektörü tamamen orijinal gibi görünen ancak orjinalinin yarı fiyatından daha ucuz olan cihazlara pek de yabancı değil. Geçmişte piyasada birçok iPhone klonu gördüğümüzü hatırlıyoruz. Listeye en son katılan cihaz ise Samsung Galaxy S8'den oldukça ilham almış görünen Leagoo KIICAA S8 oldu. Tahmin ettiğiniz gibi akıllı telefon Samsung Galaxy S8'in yarısından daha ucuz bir fiyata satın alınabilecek.
Leagoo KIICAA S8, neredeyse çerçevesiz ekranından, genel form faktörüne kadar orjinal S8 serisiyle birçok benzerlikler taşıyor. Aradaki farklardan birinin Galaxy S8'de yer almayan ancak KIICAA S8'in arka paneline entegre edilmiş çift kamera teknolojisinin olduğunu duyunca şaşırabilirsiniz. Cihazdaki parmak izi tarayıcısı arka kısımdaki kameranın hemen altına yerleştirilmiş. Hatırlayacağınız gibi Galaxy S8'de de sensörün konumu tuhaftı ve şirket bu nedenle eleştirilere maruz kalmıştı.

Fiyat etiketi 300 doların altında

Teknik özelliklere geldiğimizde, akıllı telefonun beklendiği gibi Samsung Galaxy S8'den çok farklı olduğunu görüyoruz. Cihazın 1440 x 720 çözünürlüklü 5.72 inç büyüklüğünde kavisli ekranı var. Ayrıca 18:9 görüntü oranına sahip olduğunu belirtelim. Leagoo, Twitter gönderisinde akıllı telefonun MediaTek MT6763 yonga setiyle gelecek ilk akıllı telefon olduğunu da vurgulamış. Telefon 4GB/6GB RAM ve 64GB/128GB depolama seçenekleriyle satışa sunulacak. Kamera çözünürlüğü ise henüz bilinmiyor.
Twitter gönderisinde Leagoo KIICAA S8 Lite ve Leagoo KIICAA S8 Premium adlı iki cihazdan daha bahsediliyor. Bu modellerin özellikleri bilinmezken S8 Premium'un 5.9 inç ekrana sahip olacağı söyleniyor. İki ay içerisinde satışa sunulması beklenen Leagoo KIICAA S8'in 300 doların altında bir fiyatla tüketicilere sunulacağını belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12128 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim