Anlık Bildirim

"Eğimli ekrana sahip Galaxy Round sadece prototip olarak kalacak"

'Eğimli ekrana sahip Galaxy Round sadece prototip olarak kalacak'

Samsung'un teknoloji dünyasında bir ilke imza attığı esnek ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy Round, bir süredir Güney Kore'de satışta bulunuyor. Modelin uluslararası pazara çıkışı merakla beklenirken, bunun hiç gerçekleşmeyeceği iddia edildi.

Güney Kore medyasına göre Samsung Galaxy Round yaygın kullanıma yönelik bir cihaz olmaktan ziyade sadece prototip amacıyla kısıtlı olarak satışa sunulacak. Samsung bu modelle kavisli ekran teknolojisini de denemiş olacak. 

Samsung'un bu tarz prototip cihazları ilk değil. Yine ilk AMOLED ekrana sahip SCH-W850 modeli ve ilk HD AMOLED ekrana sahip Galaxy S II HD LTE modeli sınırlı sayıda olarak sadece Güney Kore pazarına sunulmuştu. 

Samsung, Galaxy Round modeli ile kavisli ekranların piyasadaki benimsenme oranlarını ve muhtemel problemlerini önceden görebilecek. Sonraki modeller için de Galaxy Round bir referans olacak. Ancak LG'nin uçtan uca kavisli ekrana sahip G Flex adlı modelini piyasaya sürmesi ile eğimin hangi yönde olması gerektiği konusunda da yeni bir tartışma başlayabilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1096 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim