Anlık Bildirim

Egzersiz odaklı yeni Android ve iOS uygulaması: Movesum

Yaptığınız yürüşler sonrası gerçek anlamda ne kadar kalori yaktığınızı görmek istiyorsanız, iOS / Android uyumlu yeni uygulama Movesum imdadınıza yetişiyor. Detaylar haberimizde.
ShapeUp Club adlı geliştirici tarafından hazırlanan egzersiz uygulamarından Movesum, hem iOS hem de Android platformu için kullanıma sunuldu.
Giriş yaptığı her iki platformda da olabilecek en sade arayüzlerden birini kullanan Movesum, temel olarak egzersiz için adım sayımına odaklanıyor ve bunu benzerlerinden farklı olarak yiyecekler ile eşleştirerek görselleştirme tekniğiyle karşınıza getiriyor. Örneğin 12,800 adım atan kişinin bir hamburger kadar kalori yaktığını gözler önüne serebilen ve bu noktada patates kızartması gibi örnekleri de kullanabilen uygulama, yiyecekler üzerine basılmasıyla detaylı veriler (Yağ, protein vb.) de sağlayabiliyor.
Sayısal adım değerlerini yiyecekler ile birleştirerek daha somut hale getiren Movesum, aynı zamanda kişilerin belirli adım hedefleri koymasına da yardımcı oluyor. Yedi günlük planlar oluşturabilen uygulama, ücretsiz olarak aşağıdan elde edilebiliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim