Anlık Bildirim

En hızlı Surface cihazı Surface Studio 2 duyuruldu

Surface Studio 2 modeli baskı hassasiyeti sunan ekranı ve GeForce GTX 1000 serisi ekran kartı ile dikkat çekiyor. Surface Studio 2 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Microsoft’un 2016 yılında hepsi-bir-arada bilgisayar sınıfına adım attığı Surface Studio iki yıl aradan sonra devam modeline kavuştu. Microsoft en hızlı Surface cihazını geliştirdiklerini belirtiyor.

Surface Studio 2 özellikleri ve fiyatı

Surface Studio 2 yine 28 inçlik ekran boyutunu muhafaza ediyor. Dokunmatik ekran yeni bir LCD ve transistör teknolojisi sayesinde önceki modele göre yüzde 22 daha fazla kontrast ile yüzde 38 daha fazla parlaklık elde ediliyor. Çözünürlük 4500x3000 piksel olarak belirlenmiş. 

Ekran 4096 baskı hassasiyeti seviyesini destekliyor. Böylece Surface Pen çok daha hassas çizimler yapabiliyor. Ayrıca Surface Pen’in eğimli yazma özelliği de yine Surface Studio 2 ekranında mümkün olacak. Yine Surface Dial desteği de unutulmamış.

Intel Core i7-7820HQ işlemcisinden güç alan modelde GeForce GTX 1060 6GB ve GeForce GTX 1070 8GB seçenekleri sunuluyor.  Böylece Surface Studio 2 ailedeki en güçlü Surface cihazı haline geliyor. 5MP çözünürlüğündeki kamera Windows Hello biyometrik giriş sistemini destekliyor ve TMP 2.0 güvenlik yongası ile destekleniyor. 

RAM tarafında 16GB/32GB DDR4 seçeneği yer alırken depolama kapasitesi de 1TB/2TB SSD seçeneklerine sahip. Microsoft bu cihaza USB Tip-C bağlantısı koymuş. Stereo 2.1 hoparlörlerin yanında iki adet de mikrofon mevcut. Surface Studio 2 modelinin 3499$ başlangıç fiyat etiketine sahip olduğu açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim