Anlık Bildirim

Enzo Ferrari'nin hayatı film oluyor

Usta yönetmen Michael Mann'in, otomobil dehası Enzo Ferrari'nin hayatını anlatacak filmi yapım aşamasına başlıyor. Filmin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı.
 İtalyan otomobil devi Ferrari'nin kurucusu olan ünlü yarış pilotu ve girişimci Enzo Ferrari'nin hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 1929 yılında kurduğu motor yarışları takımı Scuderia Ferrari'yi zamanla bir otomobil imparatorluğuna dönüştüren Enzo Ferrari'nin hayatını anlatacak yeni bir film için hazırlıklar başladı.
 Büyük Hesaplaşma, Köstebek ve Son Mohikan gibi unutulmaz filmleri sinema dünyasına kazandıran usta yönetmen Michael Mann'in uzun süredir çekmek istediği Enzo Ferrari filmi, aradığı finansmanı sonunda buldu. Hollywood'un en önemli film stüdyoları arasında yer alan Paramount Pictures, 80 milyon dolar bütçeye sahip olan filmin yapımını üstlenecek.
 Brock Yates tarafından kaleme alınan Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine kitabından uyarlanacak olan film, Ferrari'nin yükselişini konu alacak. Ferrari'nin Alfa Romeo için yarış pilotu olarak çalıştığı yıllardan başlayacak olan film, ünlü girişimcinin başarılı yarış pilotu kariyerini ve kendi firmasını kurmasını anlatacak. Bunun yanı sıra ünlü girişimcinin çalkantılı aşk hayatına ve çalışanlarına karşı sergilediği acımasız tavırlarına da değinilecek.
 Önümüzdeki yılın yaz aylarında çekimlerine başlanacak olan filmde Enzo Ferrari'yi, Oscar ödüllü oyuncu Christian Bale canlandıracak. Ejderha Dövmeli Kız filmindeki performansıyla yıldızı parlayan İsveçli aktris Noomi Rapace'ın da Ferrari'nin eşi Laura Dominica'yı canlandıracağı söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4484 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, enzo ferrari ve
2 etiket daha ferrari Kurumsal Haberler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim