Anlık Bildirim

Ercan Akkaya ve Günay Sert’in geliştirdiği bulmaca oyunu Four Plus ilgi görüyor

Yerli yapımlar mobil mağazalarda çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Ercan Akkaya ve Günay Sert’in geliştirdiği bulmaca oyunu Four Plus onlarca ülkede öne çıkmaya başladı.

Ercan Akkaya ve Günay Sert’in geliştirdiği bulmaca oyunu Four Plus özellikle iOS tarafında ilgi görüyor. Oyun App Store’un 45 ülkedeki ‘Öne Çıkan Oyunlar’ listesine girdi. Özellikle İngiltere, Fransa ve Çin’de büyük ilgi görerek 150 bin oyuncuya ulaştı.

Four Plus neler sunuyor?

2048 tarzı bir mekaniğe sahip olan oyunda amaç dikey ve yatay çubukları birleştirerek + şekilleri oluşturmak. Bunun için ekranı sağa, sola, aşağı veya yukarıya kaydırıyorsunuz. + şekilleri oluştuktan sonra ise yine kaydırarak 4 tanesini bir araya getiriyor ve kareler oluşturuyorsunuz.

Bu kareleri çift tıklayarak patlatıyor ve puan topluyorsunuz. Her 5 hamlede X şekilleri alana giriyor. Bunları da yine 4 tane toplayarak kare yapabiliyorsunuz. Oyun alanda hareket imkânı kalmayınca sona eriyor.

Oldukça sürükleyici olan oyun biraz da strateji gerektiriyor. Bu bakımdan hamleleri iyi hesap etmek şart. Bonus oyunlarla paranızı arttırabilirken liderlik tahtalarında yarışıyorsunuz. Oyun ücretsiz.

Four Plus: Google Play II App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim