Anlık Bildirim

Esnek ekranlı LG G Flex görselleri internete sızdı

Esnek ekranlı LG G Flex görselleri internete sızdı

Samsung'un dünyanın ilk esnek ekranlı akıllı telefonu Galaxy Round'u lanse etmesinin ardından gözler diğer esnek ekran konusunda çalışan firma olan LG'ye çevrildi. 

Kaynaklar LG tarafında son hazırlıkların tamamlandığını ve kısa süre içerisinde LG G Flex adlı eğimli ekrana sahip akıllı telefonun görücüye çıkacağını belirtiyor. Engadget ise G Flex modeline ait bir afiş çalışmasını internete sızdırdı.

LG G Flex modeli Galaxy Round'un aksine üst ve alt kenar arasında içe doğru bir eğime sahip. Galaxy Round ise sağ ve sol kenardan içeriye doğru bir eğime sahipti. Yorumlar LG'nin eğimli modelinin daha kullanışlı olabileceğini ifade ediyor.

LG G Flex modeli iddialara göre 6 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Diğer özellikleri açısından bir bilgi olmasa da Snapdragon 800 yongaseti taşıyacağı tahminleri yapılıyor. 

LG ve Samsung'un hamleleri ile esnek ekranlı akıllı telefon sınıfı resmen başlamış olacak. Bu sınıfa her iki firmadan daha çok ürün katkısı beklenirken, tüketici ilgisine göre daha fazla firmanın da yatırım yapabileceği belirtiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1518 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg g flex, lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim