Anlık Bildirim

Essential Phone şimdiye kadar sadece 5.000 adet sattı

Şık tasarımı ve Andy Rubin'in ismiyle fırtına gibi bir başlangıç yapan Essential Phone şu ana kadar sadece 5.000 adet sattı. Tüketiciler telefona beklenen rağbeti göstermemiş durumda.
Essential Phone'un arkasındaki isim göz önüne alındığında, akıllı telefonun büyük bir rağbet göreceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Zira cihaz Android'in babası olarak nitelendirilen Andy Rubin'in şirketi tarafından piyasaya sürüldü.
Ancak görünen o ki tüketiciler yeni bir cihaz olması nedeniyle akıllı telefona biraz şüpheyle yaklaşmışlar. BayStreet Research tarafından hazırlanan bir rapora göre, Essential Phone bugüne kadar sadece 5.000 adet sattı.
Bu rakam Apple ve Samsung tarafından satılan onlarca milyon cihazla kıyaslandığında son derece sönük kalıyor. Ama dediğimiz gibi Essential yepyeni bir şirket ve Essential Phone piyasaya sürdüğü ilk cihaz. Bu nedenle müşteriler henüz kendini kanıtlamamış bir telefona para harcamak istememiş olabilirler.
Şu an için akıllı telefon ABD'li operatör Sprint aracılığıyla ve Best Buy yada Essential'ın çevrimiçi mağazasından 699.99 dolar karşılığında satın alabiliyor. Essential Phone'un şık tasarımını inkar etmek zor olsa da, onu rakiplerinden farklı kılacak çarpıcı özelliklere sahip olduğunu söylemek zor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6949 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, Andy Rubin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim