Anlık Bildirim

Evernote Food uygulamasının Android versiyonu çıktı

Evernote, geçtiğimiz hafta yayınladığı Evernote Hello'nun ardından uygulama ailesinin bir diğer üyesini daha Android kullanıcılarıyla buluşturdu. Yemek ile alakalı etkinliklerinizi, tariflerinizi kaydetmenizi sağlayan Evernote Food artık Google Play Store'da.
Basit bir not uygulamasından çok daha fazlasını sunarak çeşitli platformlarda milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başaran Evernote, insanların birçok yemek fotoğrafı çektiğini göz önünde bulundurarak Food uygulamasını geliştirip iOS için yayınlamış ve beklediği ilgiyi görmüştü. Şimdi sıra Android platformunda.
Çektiğiniz yemek sofrası görüntülerini Evernote Food sayesinde birçok detay ekleyerek kaydedebilir, yemek tarifleri oluşturabilirsiniz. Tariflerinizde istediğiniz sayıda resim kullanarak yapım aşamaları oluşturmanız mümkün.
Uygulama üzerine eklediğiniz fotoğraflar otomatik olarak çekim tarihiyle birlikte gözükecek. Notlarınıza etiketler ekleyebilir, kısa açıklama ya da başlık yazabilirsiniz. Bu bölümleri boş bırakırsanız tarih ve diğer bilgilere göre tahmini bir başlık kendiliğinden oluşturulacak. Ayrıca Foursquare'in desteğiyle yemeği yediğiniz konum hakkındaki bilgilere de ulaşılabilecek.
Evernote Food üzerinde kaydettiğiniz notlar, diğer Evernote uygulamalarına da senkronize olacak. Böylelikle diğer Evernote'larda görüntülediğiniz notlar ile alakalı dökümanlar arasında Food'da kayıtlı içerikler listelenebilecek.

Uygulamaya zamanla birçok tarif, döküman kaydedebilirsiniz. Bu içerikler arasından istediğinize kolayca ulaşmak, yemek listesi bölümüyle mümkün olacak. Tüm yemekleri görebileceğiniz uygulamanın bu kısmında konum veya etikete göre arama yapılabiliyor.
Android için dağıtılan Evernote Food uygulamasına Google Play Store içerik mağazasından erişebilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim