Anlık Bildirim

Facebook resimler ve arkadaşlar modülünü yeniliyor

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook, son büyük yeniliği olan Zaman Tüneli'nin ardından kullanıcı tecrübesini artıracak iki farklı geliştirmeyi daha kullanıcılarına sunuyor.

Bunların ilki arkadaş listesiyle ilgili. Facebook, arkadaş listesinde çok fazla iletişime geçmediğiniz kişileri bundan böyle Tanıdıklar listesine taşımayı önerecek. Tanıdıklar listesindeki arkadaşlarınız ile ilişkiniz kopmayacak veya listeden silinmeyecek. Tanıdıklar listesine taşınan arkadaşların güncellemeleri haber kaynağında daha az görünecek. Böylece giderek artan haber kaynağı trafiği de bir ölçüde düzenlenmiş olacak.

Listeyi görmek ve düzenlemek için sol kısımdaki Arkadaşlar modülünde Diğerleri kısmına tıklayarak gelen listeden seçmeniz yeterli.

İkinci olarak Facebook fotoğraf görüntüleyicisinde de bazı yenilikler yaptı. Arkadaşlar tarafından paylaşılan fotoğraflar bundan böyle 2048 x 2048 çözünürlüğe kadar görüntülenebilecek. Ayrıca fotoğrafları tam ekran modunda da görebilmek mümkün olacak. Ancak bu özellikler şimdilik sadece Firefox ve Chrome tarayıcısının yeni sürümlerinde geçerli.
Facebook resimler ve arkadaşlar modülünü yeniliyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4628 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim