Anlık Bildirim

Facebook'taki etkinlikler artık hikayelerde paylaşılabiliyor

Sosyal medya devi Facebook'un uzun bir süredir test aşamasında olan bir özelliği kullanıma açıldı. Bundan böyle etkinliklerinizi hikaye bölümünde paylaşmanız mümkün olacak.
Dünyanın en büyük sosyal medya platformu Facebook, uzun süredir test edilen yeni özelliğini kullanıma sundu. Artık kullanıcılar herhangi bir etkinliklerini, hikayelerinde paylaşarak listelerindeki kişilerin etkinlikle ilgilenip ilgilenmediklerini kolayca görebilecek.

Facebook hikayeler gelişiyor

Facebook kullanıcıları bundan böyle sayfalarındaki paylaş düğmesine tıklayarak hikayelerine bir etkinlik gönderebilecekler. Hikayelerinde ise etkinlikleriyle ilgili ayrıntıları gösteren bir çıkartma yer alacak. Ayrıca bu kısımda arkadaşlarıyla etkileşime girebilecekleri çeşitli seçeneklerin de bulunduğunu söyleyelim.
Kullanıcılar yayınladıkları etkinliğe katılmak isteyen ve cevap veren kişilerin bir listesine de bu kısımdan ulaşabilecekler. Daha sonra bu kişilerle grup sohbeti yapılabilecek ve böylece etkinliğe katılacaklara topluca bilgi verme şansına da kavuşmuş olacaksınız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim