Anlık Bildirim

Facebook yeni bir çağrı uygulaması geliştiriyor

Sosyal ağ devi Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger'ı bağımsız bir platform haline getirmeyi planladığını bu haberimizde size aktarmıştık. Facebook'un daha başka planları olduğu ortaya çıktı.
Bu plan Android cihazlar için bir çağrı uygulaması geliştirilmesini kapsıyor. Phone adındaki bu uygulama kullanıcıların cihazlarındaki varsayılan çağrı arayüzünün yerini alacak. Facebook platformuna telefon numarasını vermeyen kullanıcıların uygulama üzerinden numaralarının toplanacağı düşünülüyor. Böylece Facebook daha fazla telefon numarasına sahip olacak.
Uygulama şu anda firma içinde denemelere başladı. Ayrıca bazı Facebook kullanıcılarının da deneme kapsamına alındığı belirtiliyor. Uygulama hakkında fazla detay olmasa da arayan kişinin Facebook veritabanından kim olduğunu öğrenebilmek ve diğer kullanıcıların da engellediği numaraları engelleyebilmek şeklinde özellikleri olacağı biliniyor. Devasa bir veritabanına sahip olan Facebook, tecrübesini daha farklı alanlarda da kullanmaya çalışacak. Uygulama ile ilgili detayların gelecek hafta açıklanması bekleniyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim