Anlık Bildirim

Heyecanla beklenen Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, 24 Temmuz'da satışa çıkıyor

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 8 üç farklı varyatla gelmişti. Bu varyantların en heyecan verici olanı Mi 8 Explorer Edition, 24 Temmuz'da satışa çıkıyor. Cihazın tüm detayları haberimizde.
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin en yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 8 üç farklı varyatla gelmişti. Sırasıyla Mi 8, Mi 8 SE ve Mi 8 Explorer Edition olarak adlandırılan bu modellerin en yüksek donanım özelliklerine sahip olan modeli Mi 8 Explorer Edition'ın 24 Temmuz'da satışa çıkacağı açıklandı.
Xiaomi Mi 8 Explorer Edition diğer varyantlara göre ekstra biyometrik özellikler ve etkileyici bir şeffaf arka panel sunuyor. Şirketten sızan bir basın daveti, bu akıllı telefonun 24 Temmuz'dan itibaren Çin'de satışa sunulacağını gösteriyor. Çin pazarına 553 dolardan giriş yapacak olan Mi 8 Explorer Edition'ın kısa bir süre içinde Çin dışındaki pazarlarda da satışa sunulması bekleniyor.

Mi 8 Explorer Edition'ın arka paneli gerçekten şeffaf mı?

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modelinin görüntü olarak Mi 8'den çok fazla bir farkı olduğunu söylemek mümkün değil. Zira iki model de aynı ince çerçevelere, çentiğe, cam ve metal malzemeye sahip. Ancak hem teknik hem de estetik olarak bazı önemli farklılıklar mevcut. Tasarım açısından Mi 8 Explorer Edition'ın arka paneli şeffaf bir görünüme sahip ve oldukça şık görünüyor. Fakat gelen bazı haberler, arka plandaki şeffaf görüntünün, gerçekten cihazın içini gösterip göstermediği konusunda şüpheler olduğu yönünde.
Diğer ana farkı ise biyometrik teknoloji olarak belirtebiliriz. Mi 8 arkada bir parmak izi tarayıcı ile birlikte gelirken, Mi 8 Explorer Edition'da ise ekrana gömülü parmak izi tarayıcı ve 3D yüz tanıma özelliği mevcut. Türkiye'de ne zaman satışa sunulacağı henüz netleşmeyen cihazın tüm özelliklerini ise aşağıda görebilirsiniz.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition teknik özellikleri:

EKRAN BOYUTU: 6.21 inç
GÖRÜNTÜLEME TEKNOLOJİSİ: AMOLED
ÇÖZÜNÜRLÜK: 2248 x 1080 piksel (512 ppi)
ÖN KAMERA: 16 megapiksel
ARKA KAMERA: 20 megapiksel
ANDROİD SÜRÜMÜ: 8.1 - Oreo
RAM: 8 GB
DAHİLİ DEPOLAMA: 128 GB
BATARYA: 3.000 mAh
YONGA SETİ: Qualcomm Snapdragon 845
ÇEKİRDEK SAYISI: 8
MAKS. SAAT HIZI: 2,8 GHz
BAĞLANTI: HSPA, LTE, NFC, Çift SIM, Bluetooth 5.0
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24218 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim