Anlık Bildirim

Find 7 ismi Oppo tarafından resmen doğrulandı

Find 7 ismi Oppo tarafından resmen doğrulandı

Son dönemin dünyaca popüler olmayı başaran Çinli üreticilerinden birisi olan Oppo, yeni amiral gemi modeli için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Firma lansman tarihinin yaklaştığı tahmin edilen amiral gemi modeli için ipuçları vermeye başladı.

İlk önce modelin global 4G LTE ağları ile uyumlu çalışacağına işaret eden Oppo, yeni mesajında ise Find 7 ismini resmen doğruladı. Mesajda ayrıca modelin yakında lanse edileceği belirtiliyor.

Sektör uzmanları Oppo Find 7 modelinin gelecek yılın en geç Ocak veya Şubat ayında lanse edileceğini tahmin ediyor. Eğer başka bir rakip olmazsa model dünyanın en güçlü Android akıllı telefonu ünvanını da eline geçirebilir. 

Zira ilk bilgilere göre cihazda yeni Snapdragon 805 yongaseti ve Adreno 420 grafik biriminin yer alacağı ifade ediliyor. Ayrıca 5.7 inçlik ekranda 2560x1440 piksel çözünürlük ile de Vivo Xplay 3S modelinin arkasından 2K ekranlı ikinci akıllı telefon olabilir. Bunun dışında modelde 3GB RAM, 13MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera, 4000mAh batarya gibi özelliklerin olması bekleniyor.

Üst seviye akıllı telefonlarında kaliteli kasa malzemesine yer veren Oppo, Çin'in en karlı ikinci akıllı telefon üreticisi durumunda. Ancak firma amiral gemi modellerinin fiyatlarını genelde global rakipleri ile aynı seviyede tutuyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1146 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oppo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim