Anlık Bildirim

Find 7'deki 2K ekran çözünürlüğü doğrulandı

Find 7'deki 2K ekran çözünürlüğü doğrulandı

Çinli Oppo'nun ses getirmeye hazırlanan yeni amiral gemi modeli Find 7 ile ilgili ipuçları firma tarafından bir süredir paylaşılıyor ve bu süreçte cihazın ismi netleşmişti. Şimdi önemli bir özelliği daha duyuruldu.

Oppo'nun Google Plus hesabından paylaştığı görsele göre Find 7 2K (2560x1440) çözünürlükte bir ekran ile karşımıza çıkacak. Bu hafta duyurulması beklenen 2K ekranlı Xplay 3S modelinin üreticisi Vivo ve Oppo aynı çatı firma altında olduğu için kullanılan teknolojiler de zaman zaman ortak oluyor.

Böylece Vivo'dan sonra Oppo da 2K ekran çözünürlüğü trendine katılmış oldu. Hali hazırda diğer akıllı telefon devlerinden resmi bir açıklama gelmediği için bu teknolojinin öncüleri olarak Çinli iki firma ön plana çıkıyor. Sadece Galaxy S5 modeli için Super AMOLED veya PLS-LCD 2K ekran iddiaları mevcut. 

Oppo cihazın hangi ekran boyutuna sahip olacağını belirtmiyor ancak 7 veya 5.7 inç olmayacağını söylüyor. Zaten Xplay 3S'te de ekran boyutu kesin olarak bilinmiyor. Bu bakımdan her iki modelde de aynı boyutun kullanılacağı tahmin ediliyor. 

Find 7'de olması beklenen diğer özellikler ise Snapdragon 805 yongaseti, Adreno 420 grafik birimi, 13MP çözünürlükte arka kamera, 3GB RAM şeklinde sıralanıyor. Ancak Qualcomm'un Snapdragon 805 yongasetini gelecek yılın ikinci yarısından piyasaya süreceği biliniyor. Daha erken bir tarihte piyasaya çıkması beklenen Find 7'nin Snapdragon 800 yongaseti ile gelmesi daha muhtemel görünüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1284 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oppo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim