Anlık Bildirim

Ford, Mustang esintisi taşıyan elektrikli SUV'unun ilk görüntüsünü yayınladı

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Ford, 2020 yılında piyasaya sürmeyi hedeflediği elektrikli SUV’unun ilk teaser görselini yayınladı. Araçla ilgili açığa çıkan detaylar haberimizde.
Ford, 2020'de pazara sunmayı planladığı Mustang esintileri taşıyan elektrikli SUV'unun ilk teaser görüntüsünü yayınladı. Görselin çok fazla ayrıntı sunduğunu söyleyemeyiz. Sadece Mustang tasarım çizgilerine sahip olduğunu gördüğümüz aracın arka kısmını ortaya koyan bir taslak çizim olarak karşımızda duruyor.
Ancak otomobil üreticisinin elektrikli araç üretimine yönelik çalışmalarını hızlandırdığını ortaya koyması adına önem taşıdığını belirtmek gerekir. Söz konusu elektrikli araç görseli şirketin ABD genelinde Fiesta, Focus, Taurus ve ve hala üretimde olan Fusion gibi sedan modelleri için ulusal reklam kampanyalarına son verme kararının ardından geldi. Otomobil üreticisi geçtiğimiz Nisan ayında sedan modellerini Kuzey Amerika pazarında satmayacağını açıklamıştı.

Elektrikli SUV'un menzili 480 km olacak

Mustang esintileri taşıyan tamamen elektrikli SUV hakkında çok fazla bilgi yok. Sadece otomobilin tek bir şarjla yaklaşık 480 km yol yapabileceğini biliyoruz. Ford, 2022 yılına kadar elektrikli araçlara 11 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını açıkladı. Şirket ayrıca tamamen elektrikli ve hibrid araç modeli sayısını 40'a çıkaracak. Bu araçların 16'sı ise tamamen elektrikli olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17565 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, ford ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim