Anlık Bildirim

Fortnite Creative modu ile kendi haritanızı oluşturun

Fortnite Battle Royale oyununda artık kendi haritanızı oluşturarak diğer oyuncuları buraya davet edebileceksiniz. Yeni Fortnite Creative modu kullanıma sunuldu.

Oyun dünyasının dikkat çeken yapımlarından Fortnite, bağımlılık tartışmaları sürerken yeni bir mod daha duyurdu. Fortnite Creative modu oyuncuların kendi haritalarını oluşturmalarını ve paylaşmalarını sağlayacak.

Fortnite Creative neler sunacak?

Normalde Fortnite oyunu erken erişim olarak Temmuz 2017 tarihinde Save the World çok oyunculu senaryo modu ile satışa çıkmıştı. Bu dönemde pek ilgi görmeyen oyun Battle Royale modu ile asıl patlamayı yaptı.

Fortnite Creative oyuna eklenen üçüncü mod olacak. Bu modda oyuncular harita oluşturmak için kullanılan tüm araçlara erişim hakkına sahip. Bu sayede kendi isteğine göre bir mücadele haritası oluşturabiliyor. Bu haritaya diğer oyuncuları davet ediyor veya kendisi diğer oyuncuların haritalarında mücadele edebiliyor.

Adından da anlaşılacağı üzere oyuncuların tasarım yeteneklerini sergilemelerini sağlayacak olan Fortnite Creative modu Season 7 Battle Pass alanlar için erişime açıldı. Battle Pass sahipleri haritalarını diğer oyuncularla paylaşabilecek. Battle Pass olmayan oyuncular da bu haritaları deneyimleyebilecek. Tüm oyunculara ise 13 Aralık tarihinde sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim