Anlık Bildirim

Fortnite Mobile’ın iOS platformundaki geliri 200 günde 300 milyon doları aştı

Son zamanların en çok ilgi gören ve en yüksek indirme sayısına ulaşan video oyunlarından Fortnite'ın iOS platformundaki geliri 200 günde 300 milyon doları geçti.
Epic Games tarafından piyasaya sürülen ve son zamanların en popüler video oyunlarından Fortnite’ın mobil sürümü, geçtiğimiz Mart ayında iOS kullanıcıları ile buluşmuştu. Oyunun iOS platformuna giriş yapmasının üzerinden henüz yalnızca 200 gün geçmiş olsa da Sensor Tower’ın yayınladığı verilere göre oyun, 300 milyon dolarlık bir ciroyu çoktan geride bıraktı.
Oyun böylelikle 200 günde en çok indirmeye ulaşan iOS oyunu oldu. Ayrıca 228 milyon dolar ile Clash Royale ikinci, Kings of Honour ise 121 milyon dolar ile üçüncü sırada yer alıyor bu sıralamada.
Yayınlanan verilere göre oyun bu gelirin %65’ini Amerika’dan elde ediyor. İlk zamanlarda iOS platformunda günlük ortalama 1,5 milyon dolarlık gelir elde eden oyun, Sezon 6'nın çıkışandan itibaren günlük gelirini 2,5 milyon dolara çıkarttı. Oyun yalnızca geçtiğimiz hafta 20 milyon dolarlık gelir elde etti.
Öte yandan oyun aynı başarıyı Android cephesinde de devam ettirmeyi başarıyor. 9 Ağustos’ta Android kullanıcıları ile buluşan oyun, bugüne kadar 60 milyon dolarlık bir ciro elde etti. Oyun tıpkı Android sürümündeki gibi davetiye sistemi ile indiriliyor. Oyunu indirebilmek için Fortnite’ın resmi web sitesinde form doldurmanız gerekiyor. Sonrasında ise firmanın size yolladığı davetiye ile oyunu indirebiliyorsunuz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim