Anlık Bildirim

Asphalt 9: Legends’a ilk güncelleme geldi

Yeni kontrol tekniğiyle ve görselliğiyle dikkat çeken Asphalt 9: Legends oyunu ilk güncellemesini aldı. Yeni güncellemede Kulüp Yarışı modu, yeni araçlar ve yeni görevler yer alıyor.

Dünyanın en çok indirilen yarış oyunu serisi ünvanına sahip Asphalt serisinin son oyunu Asphalt 9: Legends ilk güncellemesini aldı. Kulüp Yarışı modu gibi pek çok yeni içerik oyuna eklendi.

Asphalt 9 güncellemesi neler sunuyor?

Gameloft oyunculardan gelen geri bildirimler ile yeni güncellemeyi hazırladığını belirtiyor. Güncelleme ile gelen yeniliklerden birisi Kulüp Modu. Oyuncular artık kendi özel yarışlarını oluşturabilecek ve bu yarışlarda eğlence ve prestij için birbirlerine meydan okuyabilecekler.

Oyuna ayrıca Lotus Elise Sprint 220 ve Ferrari J50 eklendi. Oyuncular Lotus Elise’in kilidini açtıkları anda 20 eşsiz meydan okumanın bulunduğu yeni kariyer sezonuna erişecekler.

Bunun dışında çok oyunculu modda arttırılan görevler, daha çok kazandıran günlük görevler, dokunmatik yönlendirme kontrollerinin iyileştirilmesi gibi yenilikler güncellemede yer alıyor. Güncellemenin belirli cihazlarda performans sorunlarına yol açtığını belirtelim.

Asphalt 9: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim