Anlık Bildirim

Fortnite'ın yeni güncellemesinde termal saldırı tüfeği ve futbol stadyumu yer alıyor

Bu haftaki Fortnite Battle Royale 4.4 güncellemesi yayınlandı. Termal saldırı tüfeği ve bir futbol stadyumunun yer aldığı güncellemenin tüm detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.
Epic Games, bu haftaki Fortnite Battle Royale güncellemesini, tüm platformlar için bir gün erken olarak yayınlandı. İlk defa bir termal saldırı tüfeği ve yepyeni bir futbol stadyumunun yer aldığı güncelleme gelişmiş bir oyun modu da içeriyor.

Termal saldırı tüfeği ile rakipleri avlamak kolaylaşacak

Fortnite güncellemeleri genellikle Salı günleri yayınlanıyor ancak bu hafta daha erken yayınlandı. Sürüm 4.4 güncelleme paketi popüler oyuna ilk kez bir termal saldırı tüfeği ekliyor ve artık uzaktaki düşmanlarınız parlak sarıyla ışıldarken onları avlamanız daha kolay hale geliyor.
Güncellemenin ikinci önemli özellği ise Battle Royale  haritasının kuzey bölgesine eklenen yeni bir stadyum. Görünen o ki Dünya Kupası'na sayılı günler kala Epic Games, oyuncuları erkenden moda sokmayı planlıyor. Birçok hata düzeltmesinin de yer aldığı güncelleme ile ilgili daha detaylı bilgileri Fortnite'ın blog sayfasında bulabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim