Anlık Bildirim

Forza Horizon 3 Türkçe yama çıktı!

Forza Horizon 3 Türkçe Yama sonunda çıktı. Türkçe dublajlı gelecek Forza Horizon 4 öncesinde Forza Horizon 3'ü Türkçe Yama ile oynayabilirsiniz. Forza Horizon 3 Türkçe yama indirme linki haberimizde.

Forza Horizon 3 Türkçe yama çıktı! Tam Boyutta Gör

Xbox One ve PC platformunun exclusive yarış oyunlarından Forza Horizon 3’ün Türkçe yaması çıktı. U-Crew ekibi Forza Horizon 3’ün Türkçe yamasını yayınladı.

2016 yılında çıkışını gerçekleştiren Forza Horizon 3, açık dünyada arcade türü bir oynanış sunuyor. Avustralya topraklarında geçen oyun; her türden arabayı farklı türden pistlerde, sokaklarda ve doğal güzelliklerin içinde sürmenize imkân tanıyor.

Forza Horizon 3 Türkçe Yama indirme linki

Forza Horizon 3’ü Türkçe yaması şimdilik sadece PC’de ve oyunun v1.0.999.2 sürümünde çalışıyor. Her sürümde değişen dil dosyalarından dolayı daha güncel veya eski bir sürümde Türkçe yamayı kullanabilmek mümkün değil. Yamayı hazırlayan ekip, Türkçe yamanın indirilmesi için bağış yapılmasını zorunlu kılmış. İndirme linkini edinmek için en az 10 TL’lik bağış yapılması gerekiyor. Yamaya bu adresten ulaşabilirsiniz.

Microsoft’un yerelleştirme adımlarının bir parçası olarak serinin yeni oyunu Forza Horizon 4, Türkçe Dublaj desteğiyle çıkacak. Ekim ayında PC ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17476 kez okundu.
30 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
forza horizon 3, microsoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim