Anlık Bildirim

GT-I9505 model numarası Galaxy S3 mini ilk yazılım kodlarında ortaya çıktı


Kısa süre önce Samsung'un gelecek yıl piyasaya süreceği amiral gemi modellerinden birisinin GT-I9500 ve GT-I9505 kod numarasına sahip olacağı firmaya yakın kaynaklardan iddia edilmişti. Bu kez iddiaları doğrular nitelikte yeni bir bilgi daha ortaya çıktı.

NFC destekli Samsung Galaxy S3 mini modelinin ilk yazılım versiyonunu inceleyen Sammobile, kod satırlarının arasında GT-Q1000 ve GT-I9505 kod numaralarına rastladı.

Daha önce bu kod numarasının Tizen OS yüklü bir amiral gemi cihazı olacağı tahminlerine yer verilmişti. Ancak bu kod numarasının bir Android cihazını işaret ettiği belirtilirken, bu cihazın da Galaxy S4 LTE versiyonu olacağı beklentisi artmış durumda. GT-I9500 numarasının ise bu durumda uluslararası Galaxy S4 modeline ait olduğu belirtiliyor.

Samsung'un neden 9300 kod numarasından 9500 kod numarasına atladığı konusunda 4 rakamının Güney Kore'de uğursuzluk sayıldığı yorumu yapılsa da, 9400 kodunun Tizen akıllı telefonuna rezerve edilmiş olma ihtimali yüksek.

Satırlarda diğer dikkat çeken model numarası ise Q1000. Gizemli bir cihaza işaret eden kod numarasının esnek ekranlı akıllı telefon serisine ait olacağı söylense de firmanın yeni bir akıllı telefon serisi olması da muhtemel. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim