Anlık Bildirim

Galaxy Alpha kullanım esnasında görüntülendi

Galaxy Alpha kullanım esnasında görüntülendi

Sızıntı hayatına Samsung'un en güçlü süper telefonu olarak başlayan ancak son sızıntılarla orta seviye sınıfına kendisini atan Galaxy Alpha, tanıtımına kısa bir süre kaldığını işaret eden yeni görsellerde bir kez daha ortaya çıktı.

Çalışır halde görünen Galaxy Alpha için kaynak yan profil resimlerini de çekmiş ve metal çerçevenin ortaya çıkmasını sağlamış. Arka taraf ise alışık olduğumuz üzere plastik malzemeden imal edilmiş ve Galaxy Note 3'teki suni deri ile kaplandığı tahmin ediliyor. 

Galaxy Alpha modelinin özellikleri aslında biraz ilgi çekici. Zira Exynos 5433 yongaseti 64-bit destekli ve bu bakımdan Galaxy Alpha, Samsung'un ilk 64-bitlik akıllı telefonu olma yolunda ilerliyor. 

4 adet Cortex-A53 ve 4 adet Cortex-A57 çekirdeklerini iş yüküne göre sırasıyla devreye sokan Exynos 5433'ün 64-bit mimarisinden performans anlamında oldukça faydalanıyor. Cortex-A53 yongaseti Cortex-A7'nin devamı niteliğinde ancak daha iyi performansı daha düşük enerji tüketimi ile sunabiliyor. 

Cortex-A57 ise Cortex-A15'i benzer iyileştirmeler ile bu evrende devam ettiriyor. Yongasetinde en güçlü grafik birimi olarak lanse edilen Mali-T760 veya önceki neslin üst seviyesi T628'in yer alacağı tahmin ediliyor. Exynos 5433 benchmark skorlarına göre Snapdragon 805'i de geride bırakıyor. 

Modelde bunun haricinde 4.8 inçlik 720p ekran, 2GB RAM, 32GB artırılamayan hafıza, 12MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, Android 4.4.4 işletim sistemi gibi özelliklerin olacağı ifade ediliyor. Cihazın en geç bu ay içerisinde lanse edilip Eylül ayında da piyasaya çıkması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
827 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim