Anlık Bildirim

Galaxy Beta programında Galaxy S8 serisi için Android 8.0 dağıtımı başladı

Samsung Galaxy S8 serisi için Android 8.0 güncellemesinin ilk işareti verildi. Galaxy Beta programına kayıt olan Galaxy S8 sahipleri güncellemeyi denemeye başladı.

Henüz Samsung’un bir önceki amiral gemi serisi Galaxy S8 için Android 8.0 güncellemesi henüz başlamadı ancak önemli bir adım geldi. Firma Android 8.0 güncellemesini beta programına sağlamaya başladı.

Android 8.0 neler getiriyor?

Hali hazırda İngiltere, Güney Kore ve ABD’de erişimde olan Galaxy Beta programı kapsamında Galaxy S8 serisi için Android 8.0 sürümü denemeye açıldı. Galaxy Plus uygulamasını indiren kullanıcılar beta programına kayıt olabiliyor.

Kısıtlı bir erişim de olsa nihai güncelleme konusunda bir fikir edinebiliyoruz. Beta programında güncellemenin toplamı 1.4GB civarında. Nihai sürüme doğru bir miktar daha artabilir veya azalabilir.

Samsung, güncelleme ile Galaxy S8 cihazlarına Edge ekran ve klavye iyileştirmeleri sunuyor. Ayrıca iki mesajlaşma uygulamasını bir arada kullanabileceğiniz Dual Messenger da güncelleme ile gelen yeniliklerden. Google tarafında ise gelecek yenilikleri aşağıdaki yazı dizimizden inceleyebilirsiniz. Henüz güncelleme ne zaman sunulacak bilinmiyor ancak yıl sonu veya yeni yılın başları tahmin ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim