Anlık Bildirim

Galaxy Note 5 kamera örnekleri yayınladı

Galaxy Note 5 kamera örnekleri yayınladı
 
Samsung yeni tepe modelleri Note 5 ve Galaxy S6 Edge'yi kısa bir süre önce tanıttı. Yeni modeller daha önce tanıtılan S6 modeli ile bir çok konuda aynı teknik özelliklere sahip. Bu benzerliklerden birisi de 16 MP kamera. Görünen o ki şirket bir çok kişi tarafından beğenilen kamerayı değiştirmeye gerek duymamış ve yeni modellerinde de kullanmış.
Ancak kamera yazılımında bazı değişiklikler olduğunu biliyoruz. Kamera uygulamasına bazı yenilikler eklense bunların fotoğraf kalitesine etki edip etmeyeceği merak konusuydu. Aşağıdaki galeride Note 5 ile çekilen fotoğrafları görüntüleyerek bu duruma siz karar verebilirsiniz. Galerinin son kısımlarındaki 12 fotoğraf sırasıyla Note 5, iPhone 6 , Note 4 ve Galaxy S6 ile aynı açıdan çekilen fotoğrafları barındırıyor. Bu durumda cihazlar arasında karşılaştırma yapmak da mümkün.
Note 5 ve S6 Edge Plus aynı yazılım ve kamera ile geldiği için muhtemelen fotoğraf kalitesi de eşit olacaktır. Bu konudaki detayları hatırlatmak gerekirse her iki model de f/1.9 diyafram açıklığına ve gerçek zamanlı HDR görüntü gösterebilme, optik görüntü sabitleme özelliklerine sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6731 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kamera, note 5 ve karşılaştırma
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim