Anlık Bildirim

“Galaxy Note 7, bugüne kadarki en çok satan Note cihazı olacak”

Güney Kore’den gelen bilgilere göre, Samsung, Galaxy Note 7 modelinin bugüne kadarki en iyi satan Note cihazı olacağını düşünüyor ve bundan son derece de emin.

Dün akşam itibariyle, teknoloji dünyasının merakla beklediği Galaxy Note 7 amiral gemi modelini tanıtan Samsung, yeni cihazından oldukça büyük beklentilere sahip. Şimdiye kadar ki en iyi Note cihazı olarak görülen Note 7, satışlarda da en iyi olabilir.

Güney Kore’den gelen bilgilere göre, Galaxy Note 7 için dünya çapındaki operatörlerden büyük bir ilgi var. Samsung, Galaxy Note 7 modelinin bugüne kadarki en iyi satan Note cihazı olacağını düşünüyor ve bundan son derece de emin.  

Geçen yıl bazı nedenlerden ötürü Galaxy Note 5 modeli, Avrupa’da piyasaya sürülmemişti. Bu yıl ise, Galaxy Note 7 modeli 19 Ağustos itibariyle ABD’de, Eylül başlarında ise Avrupa’da satışa çıkacak. Bu bakımdan, geçen yıla göre Note 7 modelinin önemli bir avantajı ortaya çıkıyor.

Hem tasarım anlamında hem de yazılımsal olarak büyük beğeni toplayan Galaxy Note 7 modelinin en büyük avantajı, kendi dönemi içerisinde ciddi bir rakip ile karşılaşmaması olacak. Aynı dönemlerde piyasaya çıkması beklenen LG V20 ve yeni Sony Xperia amiral gemi modelinin çok zorlayıcı olamayacağı tahmin ediliyor. Xiaomi Mi Note 2 gibi modeller ise daha kısıtlı bir bölgede satışta olacak. Pazarda sadece yeni iPhone modelleri, Galaxy Note 7 modelinin önünü kesebilecek potansiyele sahip.

Geçtiğimiz yıllarda, Galaxy Note serilerinin önemli satış rakamlarına ulaştığını görmüştük. Örneğin Galaxy Note 2 modeli, bir yılın sonunda 30 milyon satış rakamını geride bırakmıştı. Elbette, Galaxy S7 serisi ile başlayan yükselişin sürebilmesi için, Galaxy Note 7 modelinin bu yıl içerisindeki satışları daha önemli. Yani 4 aylık bir dönemden bahsediyoruz.

Yine geçmişe dönersek, Galaxy Note 3 modelinin iki ay sonunda 10 milyon satış rakamına ulaştığı biliniyor. Ayrıca Galaxy S7 Edge modeli de 4 ay gibi bir süre içerisinde 13 milyon satış rakamına imza attı. Bu bakımdan, Galaxy Note 7 modelinin 10-15 milyon arasında satış yapabilme potansiyeli mevcut. Galaxy S7 serisinin de satışlarının devam ettiğini düşünürsek, Samsung bu yılı faaliyet karında büyük yükselişler ile kapatabilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7889 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim