Anlık Bildirim

Galaxy Note 7 halen popüler

Samsung’un artık tamamen rafa kaldırdığı amiral gemi modeli Galaxy Note 7 halen popülerliğini koruyor. Belirli bir kısım müşteri telefonu iade etmemekte kararlı.

Akıllı telefon pazarına büyük umutlarla merhaba diyen Galaxy Note 7, yaşanan talihsizlikler nedeniyle büyük hayal kırıklığıyla veda etti. Yine de Galaxy Note 7 halen en iyi Android telefonlardan birisi durumunda ve on binlerce kullanıcı da bunun farkında.

Kullanıcı vazgeçemiyor

ABD’de yapılan araştırmalara göre halen 80 000 kişinin Galaxy Note 7 telefonunu muhafaza ettiğini ortaya koymuş. Samsung yanma problemleri başladığında hızlı bir geri iade süreci başlattı ve piyasadaki hemen tüm cihazları kayıtsız şartsız iade aldı. Dileyenler yerine Galaxy S7 serisi dileyenler de para iadesi aldı.

Bununla birlikte halen telefondan vazgeçemeyenler var. Araştırmalarda kullanıcıların, sunduğu önemli özellikler nedeniyle Galaxy Note 7 modelini kullanmaya devam ettiği görülmüş. Bazı kullanıcılar kendilerini sıra dışı olarak tanımlıyor ve modeli saklama nedenlerini de buna bağlıyor. Bazı kullanıcılar ise halen Galaxy Note 7 yerine ne alacağına karar vermemiş. Bu bakımdan Galaxy S8 gelene kadar beklemek istiyor.

Galaxy Note 7 yaşanan talihsizlikler ile tarihe geçti ancak risklere rağmen kullanıcıların bir türlü vazgeçemediği bir telefon olarak da tarihe geçmek üzere. ABD dışında da halen Galaxy Note 7 modelini kullanmaya devam edenler olduğu rapor ediliyor. Samsung’un ise şimdiye kadar 4 milyon cihazı topladığı belirtiliyor.

Samsung telefonun kullanımını azaltmak için pek çok yola başvurdu. Güncelleme vermeyi kesti, hızlı şarjda dolum kapasitesini yüzde 50 seviyesine kadar çekti. Son olarak ABD’de cihazları kullanım dışı bırakacak bir güncelleme göndermeye başladı. Görünen o ki halen büyük bir kısım kullanıcıya bu güncelleme ulaşmamış. Bakalım Galaxy Note 7 macerası ne kadar zaman daha devam edecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3279 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim