Anlık Bildirim

Galaxy Note 7 tanıtımının sızdırıldığı iddia ediliyor

Samsung’un yılın ikinci yarısı için hazırladığı amiral gemisi akıllı telefon modeli Galaxy Note 7 ile ilgili görsel sızıntılar gelmeye başladı. İsim konusunda artık bir şüphe kalmadı.

Samsung’un Phablet sınıfındaki lider akıllı telefon serisi Galaxy Note için hazırlıklar başladı. Yılın ikinci yarısı için hazırlanan telefon modeli ile ilgili ilk görsel de internete sızdırıldı. İsim konusu da bu sızıntı ile netlik kazandı.

Firmanın bu yıl 6 rakamını atlayarak doğrudan 7 rakamına geçiş yapacağı iddia ediliyordu. Sebebinin ise, Galaxy S amiral gemi serisi ile bir senkronizasyon yakalayabilmek olduğu ifade ediliyordu. Tanıtım görselinde de, 7 rakamına vurgu yaptığı iddia ediliyor. Galaxy S7 tanıtımlarında da benzer bir çizgiye yer veriliyordu. 

Galaxy S7 serisinde hatırladığımız koyu mavi ağırlıklı temanın hakim olduğu tanıtımda, Edge kelimesine de vurgu yapılıyor. Muhtemelen Galaxy Note 7 Edge modeli ile karşı karşıyayız. Ayrıca kavisli ekrana yazı yazma konusunda S-Pen kaleminin de geliştirildiği tahmin ediliyor.

Galaxy Note 7 modeli için en erken lansman tarihinin Temmuz sonu veya Ağustos başı olması bekleniyor. Bu bakımdan cihaz hakkında net bilgiler için biraz beklemek gerekecek. Galaxy S7 ile yükselen satışların devam ettirilmesi adına büyük önem taşıyan Galaxy Note 7 modelinde; 5.8 inçlik 2K Super AMOLED ekran, daha hızlı Snapdragon 821 yonga seti, 6GB RAM, 256GB depolama seçeneği, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, Dual Pixel odaklama teknolojisi, 3600mAh kapasiteli batarya gibi özelliklerin olacağı düşünülüyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11187 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim