Anlık Bildirim

Geçen yıl yaşanan hayal kırıklığının ardından imha konusu gündeme gelen Galaxy Note 7, alınan sürpriz bir karar sonucu yeniden yaşama şansı buldu. Döneminin en iyisi olarak kabul edilen amiral gemisi artık raflara çıkmaya hazır.

Fiyatta sürpriz

Samsung’un Galaxy Note 7R için önümüzdeki günlerde bir duyuru yapması beklenirken Çinli perakende sitelerinde listelemeler başladı. Arka kısmında R ibaresi görülen akıllı telefonun Çin fiyatı da oldukça sevindirici.

Aslında modelin ilk olarak Tayvan ve Güney Kore’de satışa çıkacağı gündeme gelmişti. Çin pazarı bu açıdan sürpriz oldu. Üstelik 520$ civarındaki satış fiyatı modeli bir anda çekici hale getirebilir zira ilk söylenen 650$ seviyesinin de çok altında. Bu fiyattan cihazın peynir ekmek gibi satılacağını söylemek yalan olmaz. Bu da Galaxy S8 serisinin piyasaya çıktığı ve Galaxy Note 8 modelinin hazırlandığı bir dönemde Samsung’u zor duruma sokabilir. Bakalım elektronik devi nasıl bir strateji izleyecek?

Galaxy Note 7R modeli orijinal modelden iki noktada ayrılıyor. 3500mAh kapasiteli batarya bilindiği üzere sorunun kaynağı olarak gösterilmişti. Bu bakımdan 3200mAh kapasiteli ve güvenlik testlerinden başarı ile geçmiş yeni bir batarya kullanılıyor. Diğer taraftan Android 6.0 yerine Android 7.0 işletim sistemi tercih ediliyor.

Galaxy Note 7R halen çok iyi bir cihaz durumunda. 5.7 inçlik 2K Super AMOLED ekran, Gorilla Glass 5 koruma, 4GB LPDDR4 RAM, 64GB depolama kapasitesi, 12MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, hızlı şarj özelliği, IP68 dayanıklılık sertifikası gibi özelliklerin tamamı şu an pek çok amiral gemi modelinde dahi bulunmuyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5092 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 7r ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim