Anlık Bildirim

Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi başladı

Samsung, Galaxy S8'den sonra şimdi de Galaxy Note 8 modeli için Android 8.0 Oreo güncellemesini dağıtmaya başladı. Yeni sürümün ülkemizdeki cihazlara ne zaman gönderileceği de belli olmuş durumda.
Galaxy S8 ve Galaxy S8+ bu yıl Android 8.0 Oreo güncellemesi alan ilk Samsung telefonlar oldu. Şirket geçtiğimiz haftalarda yeni sürümü tüm kullanıcılara sunmadan önce her iki cihaz için uzun bir beta test süreci yürütmüştü. Oreo'ya yükseltilecek bir sonraki modelin Galaxy Note 8 olması bekleniyordu ve nihayet güncelleme başladı.
Samsung, Fransa'daki Galaxy Note 8'ler için N950FXXU3CRC1 firmware sürümünü dağıtmaya başladı. Bu özel sürüm Mart 2018 güvenlik yamasını da içeriyor. Android 8.0 Oreo'dan beklenen tüm özelliklerin yer aldığı sürüm, yeni resim içinde resim modu (picture in picture), gelişmiş bildirimler, otomatik doldurma ve çok daha fazlasını getiriyor. Ayrıca genel performans ve kararlılık iyileştirmelerinin yanı sıra kullanıcı arayüzünde bazı küçük yenilikler de var.

Güncelleme Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Galaxy Note 8 için Android 8.0 güncellemesinin dünya genelindeki diğer pazarlara ulaşması biraz zaman alacak. Samsung Türkiye tarafından hazırlanan ve kullanıcıların güncellemelerle ilgili tüm sorularına yanıt bulabilecekleri Guncelmiyiz.com adresinde Türkiye'de ne zaman yayınlanacağına dair resmi bilgi var. Takvime göre şu an test aşamasında olan Oreo güncellemesi 30 Mart 2018 tarihinde ülkemizdeki Galaxy Note 8 modellerine gönderilmeye başlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5609 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim