Anlık Bildirim

Galaxy Note 8'e 4K çözünürlükte 60 kare/saniye video çekim özelliği gelebilir

Apple iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X modellerinde yer alan saniyede 60 kare 4K video kaydı yapabilme özelliği Galaxy Note 8'e de gelebilir. Şirket bunun ilk sinyallerini verdi.
Apple'ın yeni iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X modelleri saniyede 60 kare 4K video kaydı yapabilirken, bir aydan daha kısa bir süre önce tanıtılan Samsung Galaxy Note 8, saniyede 30 kare 4k çekim kapasitesine sahip. Ancak bu durum yakında değişebilir görünüyor.
Samsung, web sitesinde Note 8'in saniyede 60 kare 4K video kaydı yapabildiğini duyurdu ancak şu anki telefonun 4K çözünürlükte 30 kare/saniye video çekimi yapabildiğini biliyoruz. Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi şirket Galaxy Note 8'in saniyede 60 kare 4K UHD çekim yapabildiğini vurgulamış durumda.

Saniyede 60 kare 4K çekim etkinleştirilecek mi?

Ancak söylediğimiz gibi, şu anda telefon 30 kare/saniye çekim yapma kapasitesine sahip ve bu da Samsung'un web sitesindeki açıklamanın yanlış olup olmadığı konusunda merak uyandırmış durumda. Öte yandan 60 kare/saniye desteği Samsung'un henüz telefonda etkinleştirmediği biz özellikse kısa süre sonra bir güncelleme yayınlanabilir.
PhoneArena, Note 8'in kamera özelliklerini iyileştirecek bir güncellemenin yayınlandığını ancak bunun video özellikleriyle alakalı bir yenilik getirmediğini söylüyor. Yani güncellemenin 60 kare saniye kayıt özelliğini etkinleştirmesi söz konusu olmamış. Her halükarda Samsung'un kısa süre içerisinde bir açıklama yaparak bu karışıklığı gidermesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5525 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video kayıt, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim