Anlık Bildirim

Galaxy Note 9 için ön talepler başladı

Samsung belirli ülkelerde Galaxy Note 9 modelini rezerve edebileceğiniz ön kayıt sürecini başlattı. Ülkemizde ise daha çok bilgilendirme amaçlı bir kayıt sayfası açılmış.
 

Gelecek hafta itibariyle yeni amiral gemisi Note 9’u tanıtacak olan Samsung, web sitesinde yeni model için ön talep toplamaya başladı. Herhangi bir ücretin ödenmediği ön talep sürecinde ayrıca takas indirimi de sunuluyor.

Avantajlı takas

Tüketiciler yeni telefon piyasaya çıktığında bilgilendirilmek ve ön siparişte avantaj sağlamak için ön talep formunu dolduracak. Ön talep formu her ülkede geçerli değil. Ülkemizde sadece gelişmelerden haberdar olmak için bir ön kayıt formu oluşturulmuş.

Diğer taraftan Galaxy Note 9 yeni bir takas indirimi kampanyası ile birlikte geliyor. Ön talep formunda yer alan bilgilere göre LG, Google, Apple ve Samsung telefonları takas indirimi kapsamında olacak. Telefonun yıl ve modeline göre 75$-450$ arasında indirim öngörülüyor.

Ülkemizde de Galaxy S9 serisi için üçüncü taraf bir şirket üzerinden 1300TL’ye varan takas indirimi kampanyası yapılmıştı. Muhtemelen Galaxy Note 9 için kurları da dikkate aldığımızda 1500TL veya biraz üzerinde bir indirim söz konusu olacaktır.

9 Ağustos tarihinde saat 18.00 itibariyle başlayacak olan tanıtım etkinliği Samsung resmi sayfasından da yayınlanacak. Telefonun 10 Ağustos 2018 tarihinde ön siparişte, 24 Ağustos 2018 tarihinde de piyasada olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim