Anlık Bildirim

Galaxy Note III SM-N9000, Samsung Kazakistan tarafından onaylandı

Galaxy Note III SM-N9000, Samsung Kazakistan tarafından onaylandı

Samsung'un üçüncü nesil Galaxy Note telefonuna ait ilk resmi bilgi yayınlandı. Teknoloji devinin Kazakistan internet sitesinde yayınlanan bir bildiriyle, hangi Samsung ürünlerine sahip tüketicilerin özel VIP servis programından faydalanabilecekleri açıklandı. Ürün modelleri arasında henüz resmiyet kazanmamış cihazların bulunduğunu fark edemeyen Samsung'un Kazakistan'daki medya temsilcileri, teknoloji dünyasının en çok konuştuğu aygıtlardan biri olan Galaxy Note III'ü yanlışlıkla resmen doğruladı. Birinci Galaxy Note, GT-N7000, ikincisi GT-N7100 model numarasıyla satışa çıkmıştı. Firmanın yeni model numarası sistemine dahil olan Galaxy Note III ise; SM-N9000 olarak uluslararası pazara sunulacak.
5.99 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranla geleceği neredeyse kesinleşen telefon-tablet melezi Sammobile'nin son iddialarına göre; 8 milimetre kalınlığında ve 182 gram ağırlığında tasarlanmış. Diğer teknik detaylar arasında; 3GB sistem belleği, 13MP ana kamera ve Wi-Fi 802.11ac desteği yer alıyor. Henüz hangi çipseti kullanacağına karar vermediği ileri sürülen Samsung'un Exynos 5 Octa'yı geliştirirken beklentilerinin oldukça üzerindeki güç tüketimi nedeniyle yeni nesil bir GPU kullanamadığı rapor edilmişti. Bu nedenle yılın ikinci yarısına piyasaya sürülmesi beklenen Note 3'ü eski bir grafik birimiyle donatmaktan kaçınan üreticinin Qualcomm Snapdragon 800'ü tercih edebileceği konuşuluyor. 

Galaxy Note III SM-N9000, Samsung Kazakistan tarafından onaylandı

Yukarıdaki ekran görüntüsünden de anlaşılacağı üzere doğrulanan tek model SM-N9000 Galaxy Note III değil. Talihsiz Samsung Kazakistan temsilcisi şu cihazları gerçek isim ve model numaralarıyla birlikte yanlışlıkla onaylamış oldu: SM-C1010 Galaxy S4 Zoom, SM-T311 Galaxy Tab 3 8.0, GT-P5200 Galaxy Tab 3 10.1. Duyurulmamış bu cihazların hemen hepsi 20 Haziran'daki Galaxy & ATIV Londra etkinliğinde tanıtılacak. Ancak SM-N9000 Galaxy Note III'ün Eylül'deki IFA 2013'e kadar resmiyet kazanmama ihtimali bulunuyor. Önümüzdeki haftalarda bu konuyla ilgili yeni sızıntıların gerçekleşeceği ümit ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2758 kez okundu.
25 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim