Anlık Bildirim

Galaxy S Advance için Jelly Bean güncellemesi Ocak ayında hazır


Samsung Galaxy Note ve Galaxy SII sahiplerinin merakla Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini bekledikleri bir dönemde, farklı bir model için güncelleme yayınlanacağı duyuruldu.

Samsung Almanya tarafından Facebook hesabı üzerinden yapılan duyuruda, Galaxy S Advance modelinin Android 4.1.2 güncellemesine Ocak ayında kavuşacağı açıklandı. Güncelleme hem telefon üzerinden hem de Kies üzerinden erişilebilir olacak.

Galaxy S Advance Android 2.3.6 işletim sistemi ile satışa sunulmasına karşın, 4.0 sürümünü es geçerek doğrudan 4.1.2 sürümüne güncellenecek. Samsung ayrıca daha fazla cihazın önümüzdeki aylarda Jelly Bean güncellemesi alacağını da dile getirdi.

Nisan ayında satışa sunulan Galaxy S Advance modelinde 1GHz saat hızında çalışan Novathor STE U8500 işlemci, 4 inçlik 480 x 800 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, 768MB RAM, 8GB/16GB depolama kapasitesi, Mali-400MP grafik birimi, 5MP çözünürlükte arka kamera, 720p video kaydı gibi özellikler bulunmaktaydı. Model Galaxy S ve Galaxy SII arasında konumlandırılmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1455 kez okundu.
18 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim