Anlık Bildirim

Galaxy S10 serisine "Kardinal Kırmızısı" renk seçeneği ekleniyor

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü Galaxy S10 serisine yeni bir renk seçeneği daha ekliyor. Bu renk Kardinal Kırmızısı olarak adlandırılacak.
Samsung, Galaxy S10 ve Galaxy S10+'ın yeni bir versiyonunu başlatmaya hazırlanıyor. Roland Quandt tarafından Twitter'da belirtildiği üzere, bu iki modele eklenecek yeni renk "Kardinal Kırmızısı" olarak adlandırılan parlak renkte bir kırmızı olacak.

Fiyat artışı olmayacak

Büyük olasılıkla, Galaxy S10'un Kardinal Kırmızısı sürümü, fiyat artışıyla gelmeyecek ve mevcut yapılandırmalarla aynı fiyat etiketleriyle raflardaki yerini alacak. Ayrıca, üst seviye Galaxy S10+ ve S10 5G modelleri de Seramik Siyah ve Seramik Beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulmuş olduğunu belirtelim..

Amerika Birleşik Devletleri'nde, Galaxy S10 fiyatı 899 dolardan başlarken, Galaxy S10+ 128GB depolama alanı sunan versiyonu 999 dolar fiyat etiketine sahip. Bu yeni renk seçeneğinin ülkemize gelip gelmeyeceğini söylemek şu an için zor. Samsung ise bu yeni sürümü henüz onaylamadı ancak yakın bir tarihte resmi olarak açıklaması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim