Anlık Bildirim

Galaxy S4'te Samsung Orb panorama özelliği kullanılabilir

Galaxy S4'te Samsung Orb panorama özelliği kullanılabilir

Samsung'un gelecek ay tanıtmasını beklediğimiz Galaxy S4 amiral gemi modeli ile ilgili özellikle donanım konusunda farklı iddialar ortaya atılsa da yazılım tarafında genelde gerçeğe yakın olması ihtimali yüksek ve birbiri ile örtüşen iddialar geliyor.

Firmanın gözü takip ederek video oynatma özelliğini kontrol eden Eye Pause ve göz takibi ile kaydırmaya imkan tanıyan Eye Scroll şeklinde iki yazılımı amiral gemi modelinde sunacağı daha önce dile getirilmişti. Bu kez Samsung'un kendi panorama çekim çözümünü yeni modeline entegre edeceği konuşuluyor.

Android Geeks tarafından verilen habere göre, Samsung Orb adı verilen çözüm Photo Sphere özelliğinde olduğu gibi 360 derece panoramik fotoğraf çekimine imkan tanıyor. İsmi açıklanmayan Samsung mühendisi kendi çözümlerinin Galaxy S4'teki iddialı kamera ile birlikte Photo Sphere'den daha iyi olacağını belirtmiş. 

Samsung mobil cihazları için Premium Suite adı altında önemli yenilikler sunan paketler yayınladı ve son dönemde Multi-Window, Aktif Bekleme, Direkt Arama gibi en ilgi çeken bazı yazılımlar da bu paketler içerisinde yer alıyor. Galaxy S4 için de Samsung'un yenilikler sunması kesin gibi. Bu açıdan iddialar biraz gerçeğe yakın duruyor.

Mühendisin açıklamalarına göre Samsung'un yeni amiral gemi modelinde sunacağı kamerası da oldukça iddialı olacak. Ancak bu Megapiksel bazında mı yoksa Ultrapixel tarzındaki bir yenilik ile mi olacak bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1589 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim