Anlık Bildirim

Galaxy S5 ilk gün satışları Galaxy S4'e göre daha fazla

Galaxy S5 ilk gün satışları Galaxy S4'e göre daha fazla

Samsung'un Türkiye de dahil 125 ülkede satışa sunduğu yeni amiral gemi modeli Galaxy S5'in ilk gün rakamları merakla bekleniyordu. Gelen bilgiler firmayı sevindirecek cinsten.  

Güney Kore'den gelen bilgilere göre Galaxy S5 satışa sunulduğu ülkelerde Galaxy S4 modeline göre yüzde 30-100 arasında daha fazla ilgi görüyor. Pek çok ülkede Galaxy S5 için tüketiciler geceden kuyruğa girdi. 

Samsung da ön satış sürecinde yeni amiral gemi modelinin milyonlarca sipariş aldığını ve pazarın henüz doygunluğa erişmediğini belirtmişti. 

Samsung bu yıl cihazını büyük beklenti içerisine sokmadı. Geçen yıl Galaxy S4 için aylık 10 milyon satış hedefi koyan Samsung, üç ay sonra hedefinden uzaklaşmış ve bu mali tablolara da olumsuz yansımıştı.

Eğer bilgiler doğruysa Galaxy S5 modelinin ilk ay içerisinde 10 milyon rakamını geçmesi zor olmayacaktır. İvmesini koruduğu takdirde de firmanın en çok satan akıllı telefonu olabilir. 5.1 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Snapdragon 801 yongaseti, 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 2800mAh gücünde batarya, nabız ölçer, 16MP çözünürlükte arka kamera, IP67 suya dayanıklılık sertifikası gibi özellikleri olan Galaxy S5 ülkemizde kapasitesine göre 2199TL/2299TL şeklinde satışa sunuldu.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1316 kez okundu.
95 kişi, toplam 100 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim