Anlık Bildirim

Galaxy S9'un tasarımına ait ilk görüntüler internete düştü

Samsung'un 2018'de piyasaya çıkaracağı Galaxy S9'a ait olduğu iddia edilen iki CAD çizimi ortaya çıktı. Amiral gemisi parmak izi tarayıcısını korurken çift kamera gibi yeniliklerle gelecek.
Samsung'un Galaxy S9'u 2018 başında piyasaya çıkarması bekleniyor ve an itibariyle önümüzde sadece birkaç ay kalmış durumda. Yani sızıntıların başlaması da gayet normal. Amiral gemisinin tasarımını gösteren iki adet yeni görsel ortaya çıktı.
Öncelikle bu CAD çizimlerinin henüz doğrulanmadığını belirtelim. Yayınlanan görseller, Samsung'un yeni telefonunda parmak izi tarayıcısına yer vermeyi düşündüğünü gösteriyor. Şirketin Apple'ın yaptığı gibi parmak izi teknolojisini kaldırarak sadece yüz tanıma özelliği sunacağı söyleniyordu.
Galaxy S9'un gerçekten de 3D algılamalı kamera ile donatılmış yüz tanıma özelliğine sahip olabileceğine inanılıyor ancak Güney Koreli şirket parmak izi sensörünü kaldırmayacak. Bununla birlikte Samsung'un arkadaki parmak izi sensörünün konumunda bazı değişiklikler yapması bekleniyor.

Çift kamera sistemi ve dikey yerleşim

Parmak izi tarayıcısı ve kameralar Galaxy Note 8'in aksine dikey olarak yerleştirilecek ve mevcut S8'de yer verilmeyen çift kamera teknolojisini S9 da görebileceğiz. CAD dosyaları yeni amiral gemisinin önceki serideki gibi kavisli kenarlarla geleceğini ve tasarım olarak çok büyük değişiklikler sunmayacağını gösteriyor. Üst ve alt çerçevelerin mevcut modelden daha ince göründüğünü de belirtmek gerek.
Galaxy S9'un önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Hatta bazı analistler cihazın Şubat ayı gibi daha erken bir sürede gün yüzüne çıkabileceğini söylüyor. Gerçek olan şu ki en azından birkaç ay daha doğruluğundan kesin olarak emin olamayacağımız sızıntılarla karşılaşmaya devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10228 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim