Anlık Bildirim

iPhone X'da bozuk ses sorunu yaşanmaya başladı

Apple'ın yeni nesil iPhone modelini satın alan kullanıcılar cihazın ahizesinden gelen sesin bozuk olduğundan şikayet etmeye başladı. Ses sorununun hoparlörde müzik dinlerken de yaşandığı söyleniyor.
Google Pixel 2 piyasaya çıktığında, bazı kullanıcıların telefonu kullanırken tuhaf tıkırtı sesleri duyduklarını belirtmişlerdi. Ne yazık ki Apple da benzer bir sorunla karşı karşıya kalmış gibi görünüyor. Bazı iPhone X sahipleri, telefonun ahizesinden "çatırtı" veya "uğultu" sesleri duyduklarını bildiriyorlar. İşin kötüsü de bu bozuk sesler sadece telefon görüşmeleri ile sınırlı değilmiş gibi görünüyor.
Şikeyetler MacRumors forumu, Twitter ve Reddit platformlarında ortaya çıkmış durumda. Sorunu yaşayan dback83 isimli kullanıcı iPhone X hoparlörünün yüzde 50 gibi düşük ses seviyesinde bile oldukça kötü ses verdiğini, yüzde 80-100'e yükseltilnce de sesin neredeyse dinlenemez hale geldiğini belirtiyor. Etkilenen cihazlardaki bozuk sesler telefon görüşmesi, müzik, sesli video, alarm ve zil sesleri de dahil olmak üzere her türlü ses çalma işleminde ortaya çıkabiliyor.

Şirket bir yazılım güncellemesi üzerinde çalışıyor

Apple'ın konudan haberdar olduğu ve sorunu çözecek bir yazılım güncellemesi üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Şirketin sözcüsü yaptığı açıklamada "Az sayıdaki müşterilerimizin bu durumdan etkilendiğinin farkındayız. Ekibimiz yaklaşmakta olan bir yazılım sürümüne dahil edilecek bir düzeltme üzerinde çalışıyor" dedi. Bu arada Apple'ın sorundan etkilenen iPhone X'ları yenisiyle değiştirdiğini belirtelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20004 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim