Anlık Bildirim

Galaxy X ismi oyuncu odaklı telefonlara verilebilir

Samsung’un katlanabilir telefon serisini Galaxy F isimlendirmesi altında toplayacağının ortaya çıkmasının ardından Galaxy X isminin de oyuncu odaklı telefona verileceği iddia edildi.

Samsung’un oyuncu odaklı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bir süredir gündemde. Son dönemin yükselen trendinden uzak kalmak istemeyen firmanın isim konusunda da karar verdiği belirtiliyor.

Yeni trende uyum

Henüz Samsung’un ne tür bir telefon sunacağına dair detaylar yok ancak bazı gelişmeler ipucu veriyor. Öncelikle yeni tanıtılan kırılmaya dayanıklı AMOLED ekranın oyuncu odaklı telefonda yer alacağı ifade ediliyor. Böylece rakiplerinden farklılaşma konusunda hamle yapmış olacak.

Diğer taraftan yeni geliştirilen grafik biriminin de akıllı telefonda önemli bir rol oynayacağı ifade ediliyor. Teknolojiye hâkim olduğu için Samsung oyunlarda performans avantajı sunan bir özellik geliştirecek. Bu bakımdan oyuncu odaklı telefonun gelecek yıl piyasada olması muhtemel.

Son olarak isimlendirme konusunda da Galaxy X tercihinin yapıldığı ifade ediliyor. Daha önce Galaxy X isminin katlanabilir telefon için kullanılacağı dile getirilmişti. Kaynaklar katlanabilir serinin Galaxy F olarak piyasaya çıkacağını belirtiyor. Galaxy X ise oyuncu odaklı telefona özgü kalacak.

Oyuncu odaklı telefon konusunda acele etmek istemeyen Samsung adımlarını dikkatli atacak. Huawei’nin GPU Turbo ve Qualcomm’un Adreno Turbo teknolojileri karşısında firmanın daha rekabetçi hamleler yapmak istediği belirtiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim