Anlık Bildirim

Game Of Thrones 8. Sezon ilk bölümü, korsan izlenme rekoru kırdı

Geçtiğimiz Pazartesi günü yayınlanan Game Of Thrones dizisinin 8. sezonunun ilk bölümü izlenme rekorları kırmıştı. Bir rekor da korsan izlenme sayılarından geldi. İşte konunun detayları.
Yayınlandığı tarihten itibaren her yıl daha da ilgi toplayan ve izlenme rekorları kıran Game Of Thrones dizisi, 8. ve son sezonuyla da bunu devam ettiriyor. Yapımcı şirket HBO final sezonunun ilk bölümünün izlenme rekorları kırdığını açıklarken, bir rekor da korsan izlenme sayılarından geldi.

Hindistan ve Çin baş sırada

Dijital korsanlık alanında araştırmalar yapan MUSO, Game Of Thrones'un 8. Sezonunun ilk bölümünün, 24 saat içinde 55 milyon kez korsan izlendiğini açıkladı. Bu izlenmelerin yüzde 76.5'inin illegal video akış sitelerinden olduğu belirtilirken, yüzde 12.2'sinin web, yüzde 10.8'inin üyelik istemeyen torrent siteleri ve yüzde 0.5'inin ise üyelik sistemi ile çalışan özel torrent sitelerinden indirildiği belirtildi.
Korsan izlemelerin büyük bir kısmının Hindistan ve Çin'de gerçekleştirildiği açıklanırken, ABD'nin korsanlıkta üçüncü sırada olduğu ifade ediliyor. Korsan izlemelerin, Game Of Thrones 8. Sezonun sonuna doğru artarak devam etmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22880 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
torrent, korsan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim