Anlık Bildirim

Game of Thrones'un geleceği hakkında önemli detaylar paylaşıldı

HBO, popüler dizisi Game of Thrones'un geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Dizinin kaç sezon süreceği sonunda resmiyet kazanırken, aynı dünyada geçecek yeni diziler de gündeme geldi.
Şu sıralar ABD'de düzenlenen TCA kapsamında yatırımcılar ile buluşan Amerikan kablolu kanalı HBO, hem var olan hem de yapım aşamasındaki dizileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. HBO'nun TCA panelinde en önemli konu başlıklarından biri de  Game of Thrones'un geleceğiydi. HBO yöneticisi Casey Bloys, popüler dizilerinin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Tüm dünyada milyonlarca hayrana sahip olan Game of Thrones'un sonu ile ilgili bir süredir gündemde olan söylentileri doğrulayan Bloys, dizinin 8.sezonunun sonunda ekranlara veda edeceğini doğruladı. Dizinin yaratıcıları olan David Benioff ve D.B. Weiss'in kaç sezon çekmek istedikleri konusunda net bir plana sahip olduklarını belirten Bloys, kendilerinin de bu karara uyacağını belirtti.
Zaman zaman gündeme gelen Game of Thrones ile bağlantılı farklı diziler hakkında da konuşan HBO yöneticisi, serinin hayranlarını sevindirecek açıklamalarda bulundu. Game of Thrones dünyasında geçecek farklı diziler çekmek hakkında konuştuklarını belirten, hem HBO'nun hem de Benioff ve Weiss'in bu fikre açık olduğunu, ancak henüz kesin bir planları olmadığını belirtti.

Westworld'ün çıkış tarihi açıklandı

Game of Thrones sonrası hayata hazırlanan HBO, merakla beklenen yeni dizisi Westworld'ün başlangıç tarihini de TCA kapsamında duyurdu. Son yılların en heyecan verici yeni dizileri arasında yer alan Westworld'ün ilk sezonu, 2 Ekim'de başlayacak. Aynı isimli 1973 yapımı bilim-kurgu filminden uyarlanan Westworld, yapay zekaya sahip robotlar kullanılarak vahşi batının canlandırıldığı futuristik bir tema parkta geçiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6408 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game of thrones, westworld ve
5 etiket daha hbo sinema diziler tca Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim