Anlık Bildirim

HBO'nun yeni harikası Westworld'ün fragmanı yayınlandı

HBO'nun merakla beklenen yeni bilim-kurgu dizisi Westworld'ün ikinci fragmanı yayınlandı. Fragmana bakılırsa son yılların en heyecan verici dizilerinden biri bizi bekliyor.
The Sopranos, The Wire ve Game of Thrones gibi unutulmaz dizileri televizyon dünyasına kazandıran Amerikan kablolu kanalı HBO, önümüzdeki dönemde de heyecan verici diziler yayınlamaya devam edecek. Birkaç yıl içinde sona ermesi beklenen Game of Thrones'un boşluğunu dolduracak dev bir proje için arayışta olan HBO, birçok iddialı yapım hazırlıyor. Bu yapımlardan biri de bu yıl izleyiciler ile buluşacak olan Westworld.
Aynı isimli 1973 yapımı bilim-kurgu filminden uyarlanan Westworld, yapay zekaya sahip robotlar kullanılarak vahşi batının canlandırıldığı futuristik bir tema parkta geçiyor. Senaryosunu Jonathan Nolan ve Lisa Joy Nolan'ın kaleme aldığı dizi, "yapay zekanın doğuşunu ve günahın geleceğini inceleyen karanlık bir serüven" olarak tanımlanıyor.
The Dark Knight ve Interstellar gibi başarılı filmlerin yanı sıra Person of Interest'in de senaristi olan Jonathan Nolan'ın elinden çıkmasıyla merak uyandıran Westworld, ünlü isimlerle dolu oyuncu kadrosu ile daha da heyecan verici bir yapım haline geliyor. Dizinin başrollerinde Evan Rachel Wood, James Marsden, Anthony Hopkins, Ed Harris, Thandie Newton, Jeffrey Wright ve Rodrigo Santoro gibi tanınmış isimler yer alıyor.
Son yılların en heyecan verici dizilerinden biri olan Westworld, Ekim ayında yayınlanmaya başlanacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11149 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
westworld, hbo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim