Anlık Bildirim

Game of Thrones’un yeni videosu altıncı sezona göz kırpıyor

Game of Thrones’un resmi YouTube kanalına gönderilen yeni bir video, popüler dizinin yeni sezonundan ipuçları taşıyor. Videoyu izlemek ve konuya ilişkin diğer detaylar yazımızın devamında:

6 Nisan 2016 itibariyle yeni sezonun ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Game of Thrones için merak uyandıran yeni bir video daha yayınlandı. Daha önce paylaşılan görüntülerde sevilen karakterlerin ölüler arasında gösterilmesi, 6. sezonun diziyi çok başka bir noktaya taşıyacağı yönündeki görüşleri destekler nitelikteydi.

HBO’nun yayınladığı yeni video ise kameramanların gözünden dizinin ne zorluklarla çekildiği anlatılmaya çalışılmış. Sezonlar için bu kadar uzun süre beklenmesine karşı tepkilere bir yanıt gibi duran videoda kameramanlar, zorlu hava koşullarının işlerini zorlaştırması noktasında çeşitli açıklamalarda bulunuyor. Tabi bu açıklamalar ekranda geçerken arka planda ve ara görüntülerde dizinin yeni sezonundan haber veren bilgiler görüntüler geçiyor.

Videodaki görüntülerde büyük bir savaş sahnesi görülüyor. Ayrıca Jamie Lanister bir gemide görülürken Bran Stark’ın yürüyebilir haldeki görüntüsü de dikkatlerden kaçmıyor. Aşağıdan ilgili videoyu izleyebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim