Anlık Bildirim

Gameloft, yeni oyunlarını Android ve iOS platformları için eş zamanlı olarak yayınlamayı amaçlıyor


Yeni nesil Unreal Engine 3 grafik motoruyla güçlendirilen ilk oyununu yakında mobil platformlar için yayınlayacağını duyuran Gameloft, resmi Twitter hesabı üzerinden Android kullanıcılarını sevindirecek bir açıklamada bulundu.
Son dönemde Android işletim sistemine daha fazla önem göstermeye başlayan Fransız oyun geliştiricisi ve yayıncısı, Google Play Store üzerinde satışlara başlamış ve mevcut birçok yapımını bu platforma port etmişti. Birkaç aydır yeni oyunlarını iOS ve Android platformları için aynı zamanda çıkarmak için çaba gösteren mobil oyun sektörünün büyük ismi, 2012'de her iki ekosistemin kullanıcıları için eş zamanlı hizmet vermeyi amaçladıklarını dile getirdi.
Gameloft'un Amerika için yayıncılıktan sorumlu başkan yardımcısı Baudouin Corman'ın dile getirdiği bu amaç, umarız Asphalt 7: Heat ve diğer yapımlarda yaşanan bir aylık gecikmelerin tekrar etmeyeceği anlamına geliyordur. Halihazırda Android 4.1 Jelly Bean sürümüne ve Nexus 7 gibi oldukça yeni cihazlara dahi destek sunan Paris merkezli geliştirici, Android için yatırımlarını arttırmaya devam edecek.
2012 ikinci yarısında oldukça iddialı oyunlar piyasaya süreceklerini dile getiren Corman, daha fazla cihaza destek sunacaklarını ve optimizasyon sorunlarıyla alakalı düzenlemelere hız vereceklerini müjdeledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4340 kez okundu.
29 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber ve
3 etiket daha mobil oyun Android gameloft
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim